Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

NBA goes to Europe

Οσο και να μην ασχολείσαι δεν γίνεται να μην το έχεις ακούσει. Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερα αστέρια του ΝΒΑ μετακομίζουν στην Ευρώπη ελέω λοκ άουτ!


 Αγαπητέ φίλε έλληνα...







 Μην χαίρεσαι... Για σένα δεν έχει! 







Ισπανία, Ρωσία, Ιταλία, Τουρκία και βάλε, γεμίζουν τα πρωταθλήματα τους με παιχταράδες ενώ εμείς παρακμάζουμε συνεχώς (γενικότερα). Κοbe, Aδέρφια Gasol, Kirilenko, Williams, Ilyasova, Fernadez και πολλοί άλλοι είναι μερικοί από τους NBAers που κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι.

Οκ, παίρνουνε τρελά λεφτά.
Οκ το ΝΒΑ μπορεί να αρχίσει και αύριο!
Αλλά ας το παραδεχτούμε! Και τι δεν θα δίναμε για να βλέπαμε τον kobe (και τον κάθε σούπερ σταρ) έστω για λίγο. Να σκοράρει με τα χρώματα της αγαπημένης μας φανέλας και να πανηγυρίζει με τους φιλάθλους! Εμπειρία ανεκτίμητης αξίας... 

Αν το λοκ άουτ ξεκινούσε 3 χρόνια πριν, πιστεύω πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έφερναν όποιον ήθελαν χωρίς υπερβολές. Στην Ελλάς του 2011 όμως ανήκει μόνο χρέος και παρακμή. Δεν έχει χώρο για κάτι άλλο...


Ας ονειρευόμαστε όμως!






ps: Nαι, το ξέρω πως ο Μπαρμπόσα δεν θα παίξει σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

ps2: Όχι, ο Kobe δεν πιάνει αυτό που νομίζετε.

ps3: Άλλαξα λίγο την εμφάνιση του μπλογκ (κυρίως τα χρώματα). Η άποψη σας μετράει πολύ, περιμένω είτε σχόλια είτε να ψηφίσετε πάνω δεξιά. Θέλω ειλικρίνεια.

ps4: Σωτηρίου είχα πει πως θα σε αναφέρω. Μόλις το έκανα.




Share

4 σχόλια:

  1. Χαιρομαι για την ειλικρινεια σου! Το ψαχνω ακομα και περιμενω και αλλες αποψεις. Αν βεβαια αρεσει στους αλλους... τοτε λυπαμαι πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eprepe na anafereis oloklhro to onoma kai na peis oti ta misa pragmata edw mesa einai dikes mou idees kai mou tis kleveis xwris distagmo.ok filaraki kane opws nomizeis alla h dikaiosinh 8a apodo8ei sto telos.ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ..kai to anevazw ws anwnymos enw lew apo panw to onoma mou gt eimai kai gamatos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα ειμαι αδιστακτος!

    Πιστεψα πως δεν ηθελες να αποκαλυφθεις γι αυτο και εδωσα το ψευδωνυμο..

    Σωτηριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...