Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ποιους ήθελε πραγματικά να φτύσει ο Καστίγιο?

Όλοι ξέρουμε πως ο Καστίγιο παραφέρθηκε και έφτυσε αντίπαλο του πάνω στα (γνωστά) νεύρα του. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε μυστήριο ούτε αμφιβολία για το ποιος το έκανε. Γιατί όμως το έκανε? Αυτό μάλιστα, είναι μία ερώτηση. Και μην βιαστείτε να απαντήσετε πως το έκανε επειδή έκανε θέατρο ο Σκόνδρας (που έκανε πάντως)...

Ο Νέρι λοιπόν, τον έφτυσε επειδή δεν μπορούσε να φτύσει κάποιους άλλους.

Σε κάποια άλλα παράλληλα σύμπαντα ο Καστίγιο δεν είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω  έναν διαφορετικό Καστίγιο κάθε φορά αλλά και τους λόγους που έριχνε το κάθε φτυσίδι.


Καστίγιο ο διαδηλωτής


Σε αυτή την περίπτωση ο Καστίγιο είναι ένας αγανακτισμένος διαδηλωτής ο οποίος θέλησε να βγάλει το όργανο του στον δρόμο και να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του τρόπο. Ένας ματατζής πετάγεται σαν κακό παιδί και κλωτσάει τον Νέρι. Ο Καστίγιο νευριάζει και τον φτύνει.


Kαστίγιο ο hollywood star


Εδώ ο Καστίγιο είναι αστέρας του Χόλιγουντ. Η Τζένιφερ Άνιστον τρώει φτύσιμο από τον Μπραντ Πιτ και τρέχει στην αγκαλιά του πρωταγωνιστή μας. Ο Καστίγιο θεωρεί πως μπορεί να χτυπήσει ψηλότερα και την φτύνει. Κακώς.


Καστίγιο ο απλός πολίτης


Και σε αυτή την περίπτωση ο Καστίγιο είναι ένας από εμάς. Ο ΓΑΠ (που τα έχει κάνει θάλασσα και σε όλα τα υπόλοιπα σύμπαντα) αποφασίζει να βγει έξω να μιλήσει με τον κόσμο. Ο Καστίγιο δεν αντέχει την κοροϊδία, τον πλησιάζει και τον φτύνει.


Καστίγιο ο super star


Τέλος, ο Καστίγιο είναι ποδοσφαιριστής, απλά σε αυτό το σύμπαν είναι ο κορυφαίος του πλανήτη. Παίζει στην Μπαρτσελόνα μέχρι που του έρχεται προσφορά μαμούθ από τον Ατρόμητο. Ο Γκουαρντιόλα τον παρακαλάει αλλά ο Καστίγιο, που έχει όνειρο να παίξει δίπλα σε Μήτρογλου, τον φτύνει.


Ο Νέρι λοιπόν του δικού μας σύμπαντος θέλησε στα ξαφνικά να φτύσει κάποιον γιατί πολύ απλά, σε άλλα παράλληλα σύμπαντα συνέβησαν τα παραπάνω. Λογικό.

Ποτέ δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε. Διαβάζουμε πρώτα JRous. 



Share

3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...