Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ανάθεμα...

[To συγκεκριμένο ποστ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Επίσης ξεφεύγει από την ροή των προηγούμενων αναρτήσεων] 

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που έκανα αυτό το καταραμένο ποστ. Δεν μπορώ να το ονομάσω και θα καταλάβετε παρακάτω γιατί.

Όλα ξεκίνησαν στις 11:58 το βράδυ όταν το δημοσίευσα (στο ποστ λέει 1:58). Μετά από λίγα λεπτά αποφασίζω να δω τις στατιστικές του blog. Είχα παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως η google ανεβάζει μπαμ μπαμ τις αναρτήσεις μου αλλά δεν περίμενα αυτό που είδα στις 12:07


"Wow!" αναφώνησα. Είχα δίκιο τελικά με τον χαμό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με αυτό το πράγμα. 

Μετά (12:20) αποφασίζω να ξαναμπώ και να δω πως πάει.


"Χμμ..." αφουγκράστηκα. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα και τόσο. Διότι η συνέχεια ήταν σχετικά εύκολη να την φανταστεί κανείς.


1:35

"ΦΑΚ" βροντοφώνησα. Γιατί έπρεπε να βάλω τον συγκεκριμένο τίτλο στο ποστ?? Δεν το σκέφτηκα όμως. Νόμιζα πως όλοι το ψάχνουν μέσω του facebook και όχι μέσω της google...


Next day 6:12 το απόγευμα.


ΕΛΕΟΣ!
Ξαναγαμήθηκε ο Δίας. Με διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά σε σχέση με άλλες. Παρατηρήστε ότι ο τελευταίος φίλος (εκτός από την βιασύνη του) ήθελε ακριβώς 12 φωτογραφίες! Γαμάτος. Οι άλλοι απλά θέλανε μάθουν από τι θα πάνε αφού την ημερομηνία για κάποιο λόγο (βλέπετε σιμιγδαλένιο αλλά και partalia) την ήξεραν.

Είναι προφανώς ωραίο να έχεις πολλές επισκέψεις στη στήλη σου αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Διότι είναι παντελώς άσχετες με αυτό που ασχολείσαι.  Τα views ανέβηκαν κατακόρυφα αλλά να το χέσω άμα ανεβαίνουν έτσι...

Σαν πίστα για σκέιμπορντ έγιναν τα στατιστικά!


Προκαλώ/παρακαλώ κάθε φίλο blogger να κάνει ανάρτηση απλά με τον συγκεκριμένο τίτλο. Άμα θέλετε να εκτοξευθούν τα στατιστικά σας σε σημείο που δεν σας ενδιαφέρει απλά κάντε το και θα δείτε. Εγώ προσωπικά, άμα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες έχω αλλάξει τον τίτλο.. ΤΖΙΖΟΥΣ!


ps: Tην ώρα που έγραφα αυτό το άρθρο το παρτάλι ζωγράφιζε.. ρεσπέκτ.

ps2: H "πίστα του σκέιτμπορντ" αυτή τη στιγμή μοιάζει με απότομο γκρεμό. Πραγματικά δεν μου αρέσει.








Share

3 σχόλια:

  1. Το post μου με τα περισσότερα views είναι αυτό με το Modern Family επειδή απλά αναφέρω την Sofia Vergara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχα, εμένα είχε πάρει φωτιά το blog με την ανάρτηση που είχα κάνει για τον σωσία του Βενιζέλου... αλλά και αυτό με το 2012 δεν πάει άσχημα!
    Το μυστικό είναι να σκεφτείς πιασάρικους τίτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @simigdalenios
    Α ρε σοφακι τι μας κανεις..

    @Partalia
    Ειλικρινα σου λεω, δοκιμασε το. Αν το κρατησω (που μαλλον δεν νομιζω) θα εχω 200 views για πλακα μονο απο αυτο καθημερινα.

    Βαλτε το για να μοιραστουμε το βαρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...