Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

And the award goes to..

Σας το είχα πει και εγώ αλλά καταβάθος όλοι μας είμασταν σίγουροι..

ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Ναι, αυτός ο Ολυμπιακός στον οποίο ελάχιστοι πίστεψαν. Ευτυχώς αυτοί οι ελάχιστοι όμως (εκτός από λιγοστούς οπαδούς) ήταν οι προπονητές και οι παίκτες. Θεωρώ πως αυτή η πρόκριση είναι η πιο παλικαρίσια πρόκριση από όλες τις προηγούμενες που έχει πάρει ο Ολυμπιακός.. Και πραγματικά δεν ξέρω που έχει ταβάνι πλέον αυτή η ομάδα.

Ανυπομονώ πλέον για την στιγμή που ο Παπαλουκάς θα μείνει έξω από το final 4 (που θα γίνει φυσικά) και θα βλέπει κόκκινους και πράσινους από τον καναπέ του Τελ Αβίβ. Δεν του άρεσε στο λιμάνι. Δεν είχε πολλά λεφτά εδώ...

Ήρθε όμως η ώρα για τα βραβεία! Βραβεία τα οποία θα μοιράσει ο άνθρωπος που επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις και δεν είναι άλλος από τον ηγέτη του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη.


.....



Fist award goes to... Hines!


O σέντερ ύψους 1,98(!) ο οποίος αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε παίκτη ήταν και ο ΜVP της σειράς με την Σιένα. Είπατε τίποτα?


Second award goes to... olympiakos babys!


Σλούκας, Παπανικολάου και Μάντζαρης (υπάρχει πάντα και ο Κατσίβελλης βέβαια) απέδειξαν πως το ελληνικό μπάσκετ έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Πόσο μάλλον ο Ολυμπιακός..


Τhird award goes to... Ivkovic!


Tι να πούμε τώρα? Ο άνθρωπος έκλεισε πολλά στόματα (μαζί με το δικό μου). Δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά του αξίζουν αγιογραφίες. Και όπως ο ίδιος δήλωσε προπονεί την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ. Respect...

.......


BONUS


Δεν είναι βραβείο αλλά πρόταση. Πρόταση γάμου συγκεκριμένα.

"Κούπα δέχεσαι τον Ολυμπιακό??"


come and get me...

(απάντησε η κούπα)




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...