Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Super review

Και εκεί που νομίζατε ότι άφησα μία βδομάδα επικαιρότητας στην απ'έξω.. 

...............


τσααααααααααααακ...!

(να μαι)

( με ανάρτηση οδοστρωτήρα)


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.


Ο Ολυμπιακός κερδίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, κατακτάει το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και ο Αμπντούν το γιορτάζει σαν μοντέλο γνωστού οίκου μόδας. Φυσικά και δεν αργεί να γίνει sex symbol και όπου και αν γυρίσεις θα δεις αυτόν.




Ο Παναθηναϊκός έπειτα από μεγάλο ματς προκρίνεται στο final four της Κωνσταντινούπολης. H πρόβλεψη μου πως ο Παπαλουκάς θα κάνει νωρίτερα διακοπές επιβεβαιώνεται σε αντίθεση με τον Διαμαντίδη ο οποίος μετά από μεγάλο ματς οδηγεί την ομάδα του σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαικό γεγονός. Ίσως βέβαια να έγινε και φαουλάκι στο τέλος..



Oι προεκλογικές εκστρατείες έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Τα κομματόσκυλα όμως είναι αθάνατα και γεμίζουν γήπεδα και κάθε λογής χώρους. Αθάνατη Ελλαδάρα, τα θέλει η κωλάρα σου.




(Το ένα άτομο από την φώτο τυχαίνει να είναι γνωστός μου. Ποτέ δεν του έχω μιλήσει, ούτε εκείνος σε εμένα. Απλά τον ξέρω φατσικά. Έχω να πω το εξής: Ποιο χαζός πεθαίνεις. Τελικά όμως ποιοι είναι οι πιο χαζοί? Ή μάλλον πόσο περισσότεροι είναι οι χαζοί σε αυτό τον τόπο? Ή μάλλον τι μας κάνει εμάς "εξυπνότερους"?)

.....


H Κέρκυρα της αρκετά μεγάλης απόδοσης στο στοίχημα (i am just saying!) θα χαλάσει την φιέστα του Ολυμπιακού κάνοντας το διπλό στο Καραισκάκης. Χμ.... Μάααλιστα.... O Mαρινάκης τα παίρνει και αρχίζει να κυνηγάει παίκτες.




ώπα.

ΩΠΑ.

....

Το παρατηρήσατε και εσείς αυτό?

Φυσικά και όχι...

Μήπως σας θυμίζει κάποιον ο Βαγγέλης Μαρινάκης??

(Αν δεν βλέπετε game of thrones καλό είναι να το ξεκινήσετε)


.........




Τι άλλο θέλετε δηλαδή? 













Share

6 σχόλια:

  1. megalh vdomada,megalh anartish opote megalo sxolio apo anwnymo.to oti eisai ligo xazos to exoume 3eka8arisei edw kai poly kairo.to oti teleutaia fash den dinetai foul ston pana8hnaiko epishs to exoume 3eka8arisei.game of thrones an 8eloume 8a doume,den 8a mas peis esy gelio an8rwpaki.
    Υ.Γ pote epitelous 8a stamathseis to blog?se krazoun oi misoi anagnwstes sou(dhladh 5 atoma).me tetoies anartiseis den pas mprosta.twra mou hr8e etsi 3afnika ena sofo rhto pou leei "an 8es na pas mprosta,akolou8a".asxeto alla den exei shmasia.shmasia exei oti s'agapame j synexise thn kalh douleia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακου και αλλο ενα σοφο ρητο: "ακομα και αν δεν εχεις κοπελα, εχεις κοντα σου τα μπουρδελα" Μην ξεχνας, το Γκάζι ειναι full of them!

      Διαγραφή
  2. Πωπω και είδα το Σαμαρά στον ύπνο μου! Τρόμαξα!
    Διαμαντίδης φορέβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεγα και εγώ πότε θα κάνεις κάτι για τον Abdoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαφορες υποχρεωσεις με αφησαν πολυ πισω ειναι η αληθεια.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...