Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Kρατάει την τύχη στα χέρια της!

Ένα ακόμα κακό πρώτο ημίχρονο ήταν η αφορμή για να πετάξει η εθνική μας ακόμα 3 βαθμούς από την συνέχεια του Euro. Παρόλα αυτά, εφόσον νικήσουμε στο τελευταίο ματς των ομίλων την Ρωσία τότε έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης.



..........



.....................................


ps: Aκολουθεί σχόλιο (μου) για την απόφαση του Ομπράντοβιτς να αποχωρήσει ύστερα από 13 χρόνια από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναμφίβολα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ένας (μεγάλος) άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ. Κυρίως στο ελληνικό μπάσκετ βασικά. Ίσως να μην είχαμε τέτοιες εθνικές ομάδες τα τελευταία χρόνια αν δεν υπήρχε αυτός. Αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον ελληνικό αθλητισμό να χάνει μία τέτοια μεγάλη προσωπικότητα. Ίσως να ευθύνεται και η Χρυσή Αυγή όμως, ας μην ξεχνάμε, τεράστιος προπονητής αλλά όπως και να το κάνουμε... δεν είναι Έλληνας! Ένας αλλοδαπός δηλαδή ο οποίος προσέφερε αμέτρητες χαρές στους έλληνες (κυρίως στους Παναθηναϊκούς πάντα). Οκ, ξεφύγαμε.

Είναι μία απόφαση και όλοι οι μπασκετόφιλοι (και όχι μόνο) οφείλουμε να την σεβαστούμε. Αλλά δυστυχώς δεν φεύγει γιατί κουράστηκε ούτε γιατί θα πάρει λιγότερα χρήματα. Ο λόγος που φεύγει είναι λόγω της μείωσης του μπάτζετ. Ένας λόγος που κατάφερε να ρίξει έστω και λίγο στα μάτια μου τον κορυφαίο προπονητή (για μένα τουλάχιστον) στον κόσμο. 

Ε όχι ρε φίλε. Δηλαδή μόλις χάνεις τα ηνία τα παρατάς έτσι εύκολα? Ο Ίβκοβιτς γιατί έμεινε δηλαδή με τα "παιδαρέλια" και με ένα μπάτζετ πιο μικρό και από το μυαλό ενός μέσου έλληνα? Αν αγαπάς τόσο την ομάδα τότε θα μείνεις και πολεμήσεις για αυτήν και ας έχει και 3-4 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα. Δεν λέω πως είναι λίγα. Εμένα σίγουρα δεν θα με χαλούσαν. Αλλά μήπως τελικά, όπως είχε πει και ένας φίλος. είσαι gloryhunter? Θα ήθελα πολύ να με διαψεύσει αλλά αν γνωρίζω καλά τότε θα πάει σε ομάδα με πολύ περισσότερα χρήματα.

Όπως και να έχει για όλους εμάς τους φιλάθλους, σε ευχαρίστουμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια όπου και αν πας!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...