Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Μας (σκο)πιάσανε!

Τραγική εμφάνιση από την εθνική, σαφώς καλύτερα τα Σκόπια τα οποία πήρανε τη νίκη και ας ψάχνει δικαιολογίες ο Ιωάννου. Τώρα που το σκέφτομαι η εθνική σήμερα ήταν πιο gtp και από τον Ιωάννου (δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό). Έλειπαν πολλά πράγματα... Έλειπε το πάθος, έλειπε η αυτοσυγκέντρωση, έλειπε και κάποιο φάρμακο ίσως???... (ΖΙΝG!)





Πολύ έκραξα όμως και ήρθε η ώρα που περίμενα. Αυτή δεν είναι άλλη από το να βάλω τα πράγματα στη θέση τους (ψψψψ... γέεεεεαα..!) Η ομάδα αυτή είναι καινούρια, με νέα παιδιά χωρίς εμπειρία και παραστάσεις σε τέτοια τουρνουά. Κανείς δεν είπε πως θα κατέβουν και θα τα σαρώσουν όλα, ούτε καν μιλήσαμε για κάποιο μετάλλιο. Απλά έτυχε να βρίσκονται όλοι σε μία κακή μέρα. Και καλύτερα δηλαδή που συνέβη τώρα. Ας γίνει το πάθημα μάθημα και ας μην πέφτουμε όλοι σαν τα κοράκια να τους κράξουμε. Άνθρωποι είσαστε όλοι σας, όχι υπεράνθρωποι. Γκου χου γκου χου! (Αρκετά δυνατός βήχας για το υπονοούμενο)


Αλλά ρε γαμώτο τι μανταλάκι ήταν αυτό?? Μα να μην μπορούν να πιάσουν τη μπάλα??






 ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ...

οκ σταματάω.. τα γονίδια βλέπετε είναι πανίσχυρα.

ps: H πολιτική δεν χωράει στον αθλητισμό. Όσοι θεωρούν το αντίθετο να πάνε να γαμ θα το δεχτώ. Ο φανατισμός σε κάθε επίπεδο προκαλεί μόνο κακό..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...