Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η μέρα που γαμήθηκε ο Δίας.

Δεν συνηθίζω να καταγράφω σκέψεις και συναισθήματα σε αυτό το blog αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω για 3 λόγους.

1) Διότι αυτό το ποστ αφορά την επικαιρότητα (την πολύ πρόσφατη)
2) Διότι έχω φωτοσοπάρει (αυτό έλειπε)

  και κυρίως....


3) Διότι ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ (μπιπ)

Image and video hosting by TinyPic


(Καταγραφή πραγματικών γεγονότων στις 4 παρά, βράδυ γαμωΠέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής)

Τι μέρα και αυτή??  Πόσο γκαντεμιά σήμερα??

1) Το πρωί έμεινα από βενζίνη με το μηχανάκι. Το κοντινότερο βενζινάδικο είχε απόσταση περίπου 800 μέτρα. Ούτε ίχνος ελάχιστης κατηφόρας ώστε να με βοηθήσει να κερδίσω μερικά μέτρα. Τσάμπα το μπάνιο που είχα κάνει νωρίτερα (κανονικό μπάνιο, όχι μπάνιο της βροχής) γιατί ίδρωσα.

2) Γυρίζω σπίτι και είμαι έτοιμος για ανάρτηση στο blog που όλοι αγαπάμε και ψηφίζουμε στην στήλη 3. Όλα καλά μόνο που μία ώρα (και κάτι) αργότερα συνειδητοποιώ πως αυτό που έκανα δεν μ'αρέσει. Ξεκινώ κάτι καινούριο λοιπόν που το σκεφτόμουν το τελευταίο διάστημα..

3) Δουλειά. Κανονική δουλειά εννοώ. Έξω γαμιέται ο Δίας. Ναι αλλά η δουλειά μου απαιτεί να δουλεύω έξω. Κρύο, βροχή, αέρας, γαμήσι του Δία. Έλα μωρέ θα σταματήσει. Δεν σταμάτησε. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. (bonus τρύπιο αδιάβροχο, βρεγμένα γάντια)

4) Όλα καλά, γυρνάω σπίτι (12+). Επιτέλους το μαρτύριο θα τελειώσει. Όλα τα κακά κάποτε τελειώνουν... ΛΑΣΤΙΧΟ. Yeap. Μες την βροχή. Ευτυχώς που είχαν παγώσει όλα μου τα άκρα και δεν αισθανόμουν πλέον.

5) Μπαίνω στο σπίτι. Ακούω θόρυβο στο δωμάτιο μου. Έλα μωρέ δεν θα είναι τίποτα.

.....

.......

Όντως δεν ήταν.


Το απλό συμπέρασμα μας είναι πως σήμερα (χθες για εσάς) γαμήθηκε ο Δίας. Και δεν λέω απλά για την μέρα μου (τι να πούνε και άλλοι δηλαδή). Ένα μήνα σχεδόν είχαμε καλοκαίρι και στο ξαφνικό έχουμε πτώση θερμοκρασίας, βροχές και αέρα. Επίσης τα φώτα στους δρόμους αποτελούσαν σημείο αναφοράς κάτι που έκανε την σημερινή επιβίωση μου ακόμα πιο επική.

ps: Aκούω κάτι ανθρώπους να λένε "Αχ.. Την λατρεύω την βροχή!"

...

ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ! ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΞΩ ΒΡΕΧΕΙ!! ΑΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΡΑΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

Αναρωτιέμαι αν εκείνη την ώρα σκέφτεται κανείς τους άστεγους, τα αδέσποτα, τους ντελιβεράδες (τους αφήνουμε μπουρμπουάρ, δεν είμαστε ζώα) και όποιον άλλον αναγκάζεται να βρίσκεται έξω εκείνη την ώρα. Γαμάει η βροχή (και το κρύο) ε?

Image and video hosting by TinyPic




Share

6 σχόλια:

  1. Επικό! Να κάνεις πιο συχνά τέτοιες αναρτήσεις!
    Αυτό με τη βροχή και το σπίτι ΜΕΓΙΣΤΗ αλήθεια!

    Υ.Γ.: Γαμήθηκε ο Δίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα εχεις μηχανακι ξερεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @προεδρος
    Εβγαλα τα εσώψυχα μου, δεν αντεξα. Θα συμφωνησω με το υστερογραφο σου. Μολις ξυπνησα και ειδα τον καιρο. Αναμενεται να γαμηθει και σημερα.

    @θεμης
    Φιλε μου οντως ετσι ειναι. Αμα ηταν να γραφω τι εχω περασει με το μηχανακι θα χρειαζομουν καινουριο Blog.. Aλλα δεν το αλλαζω το ατιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tpt gia ton synergath tou blog pou eixe paei nosokomeio,oute ena perastika..ok Jrous,8a to 8ymamai auto.

    Υ.Γ.egw latreuw thn vroxh kai goustarw na eimai e3w kai na vrexomai.

    SWTHRIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε όλους μας έχει τύχει μια τέτοια μέρα, στην οποία απευθυνόμαστε στην ζωή με την ερώτηση "Μπορεί η μέρα μου να γίνει χειρότερη;" και ξάφνικα τυχαίνει και ξαναλέμε "Η ερώτηση ήταν καθαρά ρητορική, όχι πρόκληση!"
    υγ: Ποιος είναι αυτός που γαμάει τον Δία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Swtirios
    Περαστικα ρε "συνεργατη"! Happy now? Θελω να βρεχει ρε και να ειμαστε μαζι. Θα σου πω εγω τοτε..

    @Partalia
    χαχαχαχα ποσο δικιο έχεις! Ειναι οντως ρητορικη ερωτηση ρε πουστη μου! Αυτος που γαμαει τον Δια ειναι μαλλον ο γαμιας του (λογικο). Δεν ξερω κατι περισσοτερο. Ηταν η πρωτη φωτο που βρηκα στο google! (δεν πληκτρολόγησα Zeus gets fucked παντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...