Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Eπιτηρητές Τerminators!

Aς ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό αλλά αρκετά επίκαιρο.


Τους ξέρουμε όλοι...

Είτε τους έχουμε ακουστά (10%), είτε τους έχουμε ζήσει (90%).

Όλοι έχουμε πει την εξής φράση: "O παλιο(εδώ συμπληρώνουμε ότι θέλουμε) δεν με άφησε να αντιγράψω! Με παρακολουθούσε συνεχώς! ΣΥΝΕΧΩΣ!! Πως το ήξερε??"

Ναι, μιλάω για επιτηρητές.. Επιτηρητές που θα βρεις σε ενδοσχολικές εξετάσεις, πανελλήνιες, εξεταστικές (καλή ώρα) κτλ..

Όχι, δεν μιλάω για κανονικούς επιτηρητές... Μιλάω (ή γράφω) για τους επιτηρητές TERMINATORS


Θυμίζουν κάτι τέτοιο




Αλλά η κανονική τους μορφή είναι αυτή





Μην ξεγελιέστε, δεν είναι άνθρωποι! Δεν είναι ο κανονικός επιτηρητής ο οποίος θα κόβει χαλαρές βόλτες στην αίθουσα, θα αράζει στο θρανίο και απλά θα σου κάνει κάποια παρατήρηση όμορφα και κομψά. Είναι μηχανές! Ζουν και αναπνέουν για την στιγμή που θα σε τσακώσουν να αντιγράφεις/βοηθάς/ρίχνεις κλεφτές ματιές στους γύρω/κατασκοπεύεις τέλοςπαντων τον καλό μαθητή που κάθεται κοντά σου!! Είναι προγραμματισμένοι για να εντοπίζουν και να τερματίζουν τα σχολικά/φοιτητικά  σου όνειρα. Το ότι θα μπορούσες να διάβαζες βέβαια είναι άλλο θέμα.. Αν δεν τσακώσουν κάποιον να αντιγράφει, η μέρα τους θεωρείται αποτυχημένη γι αυτό και αυτοκαταστρέφονται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σπάνια ξαναβλέπουμε τον ίδιο ρομπομαλάκα επιτηρητή δεύτερη φορά!



ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ TERMINATORS



step 1: Αναγνώριση

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου σκανάρουν όλη την αίθουσα. Απομονώνουν τους ύποπτους και ξεκινούν νέο σκανάρισμα το οποίο μπορεί να περάσει και μέσα από την ψυχή σου! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! Θα θεωρείσαι τελειωμένη υπόθεση. Για όλο το υπόλοιπο της ώρας θα σε παρακολουθεί χειρότερα και από τα τσιπάκια που κάποια στιγμή θα σου εμφυτέψουν. 





step 2: Παρακολούθηση και τερματισμός


Δεν υπάρχει άλλο βήμα πέρα από αυτό. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ!!

Όταν θα σε εντοπίσει έχεις τελειώσει. Όσο καλά και οργανωμένα σκονάκια έχεις κάνει θα τα βρει. Θα σε παρακολουθεί συνεχώς και δεν θα φεύγει μακρύτερα από 5 νανομέτρα δίπλα σου. Η αποστολή είναι μία. Να μην αντιγράψεις. Δείξε λίγη αξιοπρέπεια και σήκω φύγε. Δεν χωράνε ηρωισμοί εδώ.







Πες του φίλου σου στην άλλη άκρη της αίθουσας να μην χαίρεται! Τον έχει δει και αυτόν..


Θα παίζει μαζί σου ως εξής: 

"Οκ, δεν είσαι ύποπτος, συνεχίζω την βόλτα μου... ΤΣΑΚ! Γυρνάω απότομα! 

Οκ, σίγουρα δεν είσαι υποπτ.. ΤΣΑΚ! Ξαναγυρνάω! 

Πλάκα σου κάνω μωρέ, συνεχ.. ΤΣΑΚ!... 

...ΤΣΑΚ!"

Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος θα συνεχιστεί έως την ημέρα της κρίσης..

Βέβαια, τα πιο εξελιγμένα μοντέλα επιτηρητές terminators, θα σε αφήσουν να νομίζεις ότι κανένας δεν σε έχει καταλάβει και θα σε πιάσουν την πιο (α)κατάλληλη στιγμή!


Τους μισούμε και μας μισούν.

Η μάχη είναι άνιση αλλά θα τα καταφέρουμε..



Είμαι ο JRous και αν διαβάζετε αυτό το άρθρο τότε είστε η αντίσταση.
(καρακλεμένη ατάκα από το μούφα terminator 4)












Share

2 σχόλια:

  1. Μια φορα ειχα εγω επιτηρητη Terminator που μας εβαλε τα θρανια σε τετοια αποσταση που εγω καθομουνα ακριβως μπροστα στην πορτα και ετσι αν ηθελε καποιος να μπει ή να βγει επρεπε να περναει πανω απο τα απλωμενα ποδια μου. Εκανε κι αλλα που δυστυχως δεν μπορω να τα περιγραψω με γραπτο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχουν ψυχη αυτα τα μηχανηματα. Και σιγουρα δεν ειχαν ουτε και εχουν σεξουαλικη ζωη. Για να μην το θεσω διαφορετικα..

    Στις πανελληνιες (την πρωτη φορα) μου ετυχε ο χειροτερος εξολοθρευτης. Με ειχε ηδη εξολοθρευσει πριν καν μπω στην αιθουσα. Το κομματι του αρθρου "ΤΣΑΚ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟΤΟΜΑ" ειναι αληθινη ιστορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...